Αποποίηση Ευθύνης & Affiliate Disclaimers

Affiliate Disclaimer

Στο OnlineBanking προσπαθούμε να είμαστε ξεκάθαροι και διαφανείς με ό,τι καταπιανόμαστε. Για τον λόγο αυτό θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί και με τις Affiliate συνεργασίες μας.

Οι υπηρεσίες και οι πληροφορίες που προσφέρει το OnlineBanking είναι εντελώς δωρεάν προς το κοινό του. Από την άλλη, υπάρχει περίπτωση να λάβουμε προμήθεια από κάποιες από τις υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το website.

Αυτός είναι ένας νόμιμος τρόπος για να κερδίζει κάποια χρήματα το OnlineBanking τα οποία θα βοηθήσουν να παραμείνει δωρεάν και να πληρώνει υποχρεώσεις όπως υπηρεσίες hosting, domains κτλ.

Με τις συχνές αλλαγές είναι δύσκολο να καταγράψουμε κάπου τις affiliate συνεργασίες μας και να τις κρατάμε συνεχώς up to date. Μπορείς να υποθέσεις ότι όλα τα links που πατάει είναι πιθανά affiliate links.

Παρά το ότι συνδέονται με διαφορετικές εταιρείες, οι απόψεις/αναλύσεις/reviews/συγκρίσεις που φιλοξενούνται σε αυτό το website αφορούν πάντοτε τις προσωπικές μας απόψεις οι οποίες προκύπτουν από έρευνα, ανάλυση και δοκιμή των υπηρεσιών.

Πως λειτουργεί το Affiliate;

Αν κάνεις κλικ σε κάποιον affiliate συνδέσμο μέσω του OnlineBanking και επισκεφθείς τον ιστότοπο κάποιας Online Υπηρεσίας που αναλύεται εδώ τότε στο πρόγραμμα περιήγησης σου (Internet Browser) θα “περαστεί” ένα cookie.

Μάθε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του OnlineBanking.

Αν επιλέξεις να γίνεις πελάτης αυτής της υπηρεσίας τότε το OnlineBanking ενδέχεται να λάβει κάποια προμήθεια από την συγκεκριμένη εταιρεία.

Η προμήθεια αυτή δεν επιβαρύνει εσένα, αλλά χρεώνεται απευθείας και εξολοκλήρου στην εταιρεία που παρέχει αυτή την υπηρεσία.

Αποποίηση Ευθύνης

Το OnlineBanking αποτελεί μια ιστοσελίδα στην οποία φιλοξενούνται αναλύσεις, συγκρίσεις και reviews εταιρειών που παρέχουν financial υπηρεσίες οπως Digital Banks ή Online Financial Institutions.

Όλες οι απόψεις, οι σκέψεις και οι πληροφορίες που παρατίθενται στο OnlineBanking είναι προσωπικές και ανήκουν αποκλειστικά στους editors της σελίδας και δεν αντιπροσωπεύουν πρόσωπα, ιδρύματα ή οργανισμούς, με τους οποίους οι editors μπορεί να συνδέονται ή όχι με επαγγελματική ή προσωπική σχέση, εκτός αν αναφέρεται ρητά.

Όλες οι απόψεις και οι σκέψεις που παρατίθενται στο OnlineBanking δεν έχουν σκοπό να βλάψουν οποιαδήποτε θρησκεία, εθνική ομάδα, σύλλογο, οργάνωση, εταιρεία ή άτομο.

Το περιεχόμενο που παρατίθεται σε αυτή τη σελίδα έχει ως μοναδικό σκοπό την ενημέρωση. Οι Editors αυτής της σελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για την ακρίβεια και την εγκυρότητα οποιασδήποτε πληροφορίας βρίσκεται σε αυτόν τον ιστότοπο ή βρέθηκε ακολουθώντας οποιονδήποτε σύνδεσμο από αυτόν τον ιστότοπο.

Οι Editors δεν θα ευθύνονται για τυχόν λάθη ή παραλείψεις σε αυτές τις πληροφορίες ούτε για τη διαθεσιμότητα ή την εγκυρότητα αυτών των πληροφοριών. Οι Editors δεν θα ευθύνονται για τυχόν απώλειες, τραυματισμούς ή ζημιές που προέκυψαν από τη χρήση αυτών των πληροφοριών.

Οι Editors δεν είναι και δεν ενεργούν ως επαγγελματίες σύμβουλοι στον χώρο του finance και του banking. Οι πληροφορίες που συμπεριλαμβάνονται σε αυτή την ιστοσελίδα δεν αποτελούν financial & online banking συμβουλές και ούτε ως τέτοιες πρέπει να λαμβάνονται από τους αναγνώστες.

Οι πληροφορίες σε αυτό το ιστολόγιο βασίζονται αποκλειστικά σε υποκειμενικές απόψεις και οι πληροφορίες δεν πρέπει να θεωρούνται ως συμβουλές για οποιαδήποτε νομική, οικονομική ή άλλη κατάσταση για οποιοδήποτε άτομο ή οργανισμό.
Αναζήτησες financial συμβουλές μόνο από πιστοποιημένους επαγγελματίες χρηματοοικονομικούς συμβούλους.

Menu example
No products for this criteria.
Σύγκριση Ψηφιακών Τραπεζών [2020]
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare